ua en ru

Заборгованість киян перед "Київенерго" за перше півріччя 2016 перевищила 1,7 млрд гривень

Заборгованість киян перед "Київенерго" за перше півріччя 2016 перевищила 1,7 млрд гривень Фото: ПАТ "Київенерго" 

Найбільшу заборгованість за тепло, опалення та гарячу воду перед компанією мають житлово-експлуатаційні організації та населення

Заборгованість столичних споживачів теплової енергії перед ПАТ "Київенерго" за підсумками першого півріччя 2016 року перевищила 1,7 млрд гривень. Про це йдеться у повідомленні прес-служби "Київенерго".

Як зазначається, наразі найбільшу заборгованість за тепло, опалення та гарячу воду перед компанією мають житлово-експлуатаційні організації та населення - 856,8 млн грн та 522,8 млн грн відповідно.


Найбільш критична ситуація з розрахунками за тепло, опалення та гарячу воду зберігається у Святошинському (101,8 млн гривень), Деснянському (82 млн гривень) та Подільському (69,6 млн гривень) районах Києва.

"Сумарна заборгованість населення за послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання перед ПАТ "Київенерго" станом на 1 липня 2016 р. склала 522,8 млн грн. Зокрема, заборгованість населення столиці за опалення склала 364 млн грн, а сума боргів за гарячу воду - 158,8 млн гривень", - йдеться у повідомленні.

Крім того, зазначається, що найбільші борги перед компанією за надані послуги з опалення та постачання гарячої води мають жителі Печерського району - 650 гривень в перерахунку на одного мешканця.

Нагадаємо, станом на кінець січня борг Києва перед "Київенерго" становив майже 2 млрд гривень.