ua en ru

В МАУ повідомили про затримки авіарейсів через поламку кількох літаків

В МАУ повідомили про затримки авіарейсів через поламку кількох літаків Фото: МАУ

Більшість відправок рейсів МАУ відбуваються з невеликими затримками

Авіакомпанія "Міжнародні Авіалінії України" (МАУ) інформує про те, що затримки рейсів пов'язані з технічними причинами - поломкою одночасно кількох літаків - і, як наслідок, збоями у графіку обороту повітряних суден. Про це повідомляє прес-служба МАУ.

"Ми розуміємо, що затримка рейсу негативно впливає на плани наших клієнтів, і приносимо щирі вибачення за доставлені незручності. Безпека польотів завжди була і залишається для МАУ пріоритетом №1 - ми ніколи не піднімемо літак у повітря, якщо є хоч найменший сумнів у його справності і абсолютній безпеці для пасажирів та екіпажу. Ми розраховуємо на розуміння з боку пасажирів і сподіваємося, що вони і надалі будуть вибирати МАУ для своїх повітряних подорожей в Україні та за її межами", - заявила корпоративний прес-секретар МАУ Євгенія Сацька.

Згідно онлайн табло на сайті аеропорту Бориспіль, більшість відправок рейсів МАУ відбуваються з невеликими затримками.

Відзначається, що співробітники МАУ докладають максимум зусиль для якнайшвидшого усунення несправностей і зменшення часу затримок рейсів. Всі зобов'язання перед пасажирами виконуються авіакомпанією в повному обсязі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що МАУ констатує збитковість внутрішніх авіаперевезень на рівні 5-10%.