ua en ru

Затриманий при спробі кинути коктейль Молотова в київський магазин Roshen поміщений у СІЗО

Затриманий при спробі кинути коктейль Молотова в київський магазин Roshen поміщений у СІЗО Джерело фото:twitter.com/Новое Время

Юнак, затриманий при спробі кинути коктейль Молотова в київський магазин Roshen, поміщений у слідчий ізолятор. Про це повідомив начальник міліції Києва Олександр Терещук, передає прес-служба ГУ МВС у Києві.

"11 січня близько 4:30 ранку четверо невідомих підійшли на проспект Перемоги, 136, взяли шматок асфальту, кинули в вікно, після чого охорона затримала одного з них. При ньому виявлена пляшка із запальною сумішшю. Під час затримання останній кидався на охоронців, застосував газ, вони відносно нього застосували силу, викликали працівників міліції. Працівники міліції доставили затриманого в Святошинське райуправління, де встановили його особу", - повідомив Терещук.

За його словами, за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. "Хуліганство".

"Сьогодні зловмисник поміщений у СІЗО. Якщо говорити про трьох інших осіб, які були з ним, ми встановлюємо, хто це, і найближчим часом ми доведемо до суспільства, хто це був і хто таким чином діяв", - підкреслив начальник київської міліції.

Нагадаємо, раніше нардеп від "Батьківщини" Ігор Луценко, який побував у зазначеному РВВС, повідомив у своєму Facebook, що міліціонери застосовували силу до затриманого юнака.