ua en ru

Затриманих в "Шереметьєво" громадян України підсаджують на найближчі рейси до Києва (доповнено)

Громадян України, затриманих сьогодні в московському аеропорту "Шереметьєво", підсаджують на найближчі рейси до Києва, попередньо відібравши посадочні талони.

Громадян України, затриманих сьогодні в московському аеропорту "Шереметьєво", підсаджують на найближчі рейси до Києва, попередньо відібравши посадочні талони. Про це РБК-Україна повідомив один з очевидців рейсу.

Оскільки українці можуть відвідувати Російську Федерацію за внутрішніми паспортами України, які штамп про перетин кордону не ставиться, а посадочні талони у них були відібрані, то юридично Росію вони не відвідували.

Повідомляється, що українських громадян садять в літаки до Києва відібравши у них паспорти, які на час польоту будуть знаходиться у стюардес. Паспорта пасажирам обіцяють повернути вже в Україні на виході з літаків.

Нагадаємо, сьогодні вранці групу українців з рейсу Київ-Москва затримали на паспортному контролі в аеропорту "Шереметьєво". Літак рейсу Київ-Москва вилетів сьогодні з київського аеропорту "Бориспіль" о 06:00.