ua en ru

У затриманих на Донбасі "авторитетів" вилучили зброю та наркотики

У затриманих на Донбасі "авторитетів" вилучили зброю та наркотики Фото: зброя, вилучена у затриманих "злодіїв у законі"

Серед присутніх уже ідентифіковано деяких відомих злодіїв, нинішніх і колишніх "смотрящих"

У затриманих кримінальних "авторитетів", які прибули до Святогірську (Донецька область) на похорони відомого "злодія в законі" "Льохи Краснодонського", поліція вилучила зброю та наркотики. Про це повідомляє прес-служба обласної поліції.

Зазначено, що силами спецпідрозділу та поліції спільно з представниками СБУ було організовано ретельну перевірку осіб і транспорту на в’їзді до курортної зони.

"Перший кортеж кримінального світу було зупинено ще вчора ввечері. "Злодії в законі" приїхали не з порожніми руками, під час огляду їхніх машин співробітниками поліції було вилучено мисливську рушницю, набої, битки. 40 осіб було доставлено до Слов’янського відділу поліції для встановлення особи та перевірки за базами розшукуваних", - йдеться в повідомленні.


Уже сьогодні, за даними поліції, в одному з ресторанів Святогірська було затримано решту представників криміналітету - 70 осіб, раніше неодноразово судимих за тяжкі та майнові злочини. Причому в кількох із них було виявлено при собі наркотики.

"Завдяки проведеним профілактично-оперативним заходам наважились "засвітитися" на похованні далеко не всі кримінальні "зірки". Від очікуваних 300 осіб в Донецьку область прибула лише половина гостей", - зауважили у відомстві.

Там також додали, що серед присутніх уже ідентифіковано деяких відомих злодіїв, нинішніх та колишніх "смотрящих" із окупованих міст.

"Поліцейські відпрацьовують їхні зв’язки з представниками незаконних збройних формувань та можливі канали співпраці з терористами", - доповіли в МВС.

У затриманих на Донбасі "авторитетів" вилучили зброю та наркотикиФото: затримання кримінальних "авторитетів" біля Святогірська

Нагадаємо, раніше в СБУ повідомили про затримання в районі Святогірська з метою перевірки законності перебування в Україні 106 осіб із числа кримінального середовища, які прибули на похорони "злодія в законі" "Льохи Краснодонського".