ua en ru

Затриманих добровольців везуть до слідчого донецької поліції в Маріуполь, - нардеп

Затриманих добровольців везуть до слідчого донецької поліції в Маріуполь, - нардеп Фото: Анатолій Виногродський (Facebook Анатолія Виногродського)

Там на бійців добробату, вочевидь, очікує суд із обрання запобіжного заходу

Затриманих у Києві та Житомирській області 26 листопада 2017 року бійців добровольчих батальйонів "Донбас" і ОУН (Анатолія Виногродського і Леоніда Литвиненка відповідно) везуть до слідчого донецької поліції в Маріуполь. Про це повідомив народний депутат Єгор Соболєв у своєму Facebook.

"Обох захоплених наших добровольців везуть до Маріуполя. І другого командира "Донбасу" Анатолія Виногродського (позивний "Гал"), якого взяли в Києві; і командира роти добровольчого батальйону ОУН Леоніда Литвиненка (позивний "Бек"), якого захопили у Новоград-Волинському", - написав нардеп у соцмережі.

За його словами, обом інкримінують якийсь напад у Кіровоградській області.

"Але везуть перевіреним маршрутом - до слідчого донецької поліції Артема Подвига. Він сьогодні домігся арешту закритим судом у Маріуполі Олександра Новікова, ветерана "Донбасу" з позивним "Хаммєр", - констатував Соболєв.

Обох захоплених наших добровольців везуть до Маріуполя. І другого командира "Донбасу" Анатолий Виногродский (позивний "Г...

Опубліковано Єгором Соболєвим 26 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поліція затримала 26 листопада 2017 року в Києві та Житомирській області колишніх бійців добровольчих батальйонів, у тому числі одного з екс-комбатів "Донбасу" Анатолія Віногродського, за підозрою в розбійному нападі.