ua en ru

Затриманому за вбивство бізнесмена в центрі Києва повідомили про підозру

Затриманому за вбивство бізнесмена в центрі Києва повідомили про підозру Фото: місце вбивства бізнесмена в центрі Києва (kiev.informator.ua)

За даними слідства, бізнесмену нанесли смертельні рани в ході раптового конфлікту

Затриманому за вбивство бізнесмена в урядовому кварталі в Києві, яке сталося 6 березня 2018 року, повідомили про підозру. Про це йдеться у повідомленні прокуратури Києва в Facebook.

Повідомляється, що слідство розкрило резонансне вбивство в центрі Києва 6 березня, коли в одному з дворів на Печерську невідомий наніс поранення 37-річному бізнесмену, який прямував до своєї машини. Відразу після цього нападник зник, а чоловік помер від отриманих ран.

Також повідомляється, що за підозрою у злочині затримали 42-річного киянина, який двічі притягувався до кримінальної відповідальності. За даними слідства, він напав на бізнесмена в ході раптового конфлікту. В даний час затриманому повідомлено про підозру у навмисному нанесенні тяжких ушкоджень, що призвело до смерті потерпілого. До Печерського районного суду Києва направили клопотання про застосування щодо підозрюваного запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

ЗЛОВМИСНИКУ, ЯКИЙ СМЕРТЕЛЬНО ПОРАНИВ БІЗНЕСМЕНА НА ВУЛ. ЛЮТЕРАНСЬКІЙ, ОГОЛОШЕНО ПРО ПІДОЗРУ Завдяки скоординованій...

Опубліковано Прокуратура міста Києва 25 квітня 2018 р.

Нагадаємо, 6 березня в Києві в урядовому кварталі вбили чоловіка. Вранці столичним правоохоронцям надійшло повідомлення, що на вулиці лежить чоловік з ножовим пораненням. Медики намагалися врятувати його, однак постраждалий помер у кареті "швидкої".