ua en ru

В урядовому кварталі вбили чоловіка

В урядовому кварталі вбили чоловіка Фото: сліди вбивства в центрі Києва (kiev.informator.ua)

Столична поліція повідомляє про загинув від ножового поранення чоловікові

У Печерському районі Києва розшукують зловмисника, який смертельно поранив чоловіка. Про це йдеться в повідомленні пресс-служби Національної поліції р. Києва.

Згідно з повідомленням, інцидент стався у дворі будинків по вулиці Лютеранській, 30. Близько 10:30 до столичним правоохоронцям надійшло повідомлення, що в Печерському районі на вулиці лежить чоловік з ножовим пораненням.

На місце виклику виїхали наряди патрульних, слідчо-оперативна група районного та головного управлінь поліції. Прибулі на місце події медики зробили спробу госпіталізації, однак від отриманих травм потерпілий помер в кареті "швидкої". Встановлено, що 37-річний місцевий житель. Поліція встановлює обставини злочину і розшукує винуватця.

Інформацію про подію зареєстрували в журналі єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинення кримінальних правопорушень та інших подій. Готується відкриття кримінального провадження.

В даний час оперативники працюють на місці події. Вони опитують мешканців прилеглих будинків і можливих очевидців.

В урядовому кварталі вбили чоловікаВ урядовому кварталі вбили чоловікаВ урядовому кварталі вбили чоловікаВ урядовому кварталі вбили чоловікаВ урядовому кварталі вбили чоловіка
Фото: убийство в центре Киева (espreso.tv)

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, співробітники національної поліції Україна затримали озброєного чоловіка, який влаштував стрілянину по людях в Київській області.