ua en ru

При затриманні Саакашвілі постраждав обвинувачений у незаконному збагаченні прокурор

При затриманні Саакашвілі постраждав обвинувачений у незаконному збагаченні прокурор Фото: прокуратура (УНІАН)

Костянтин Кулик не з'явився на засідання суду після подій навколо Саакашвілі

При затриманні лідера "Руху нових сил" Михайла Саакашвілі постраждав обвинувачений у незаконному збагаченні прокурор Костянтин Кулик, передає "Центр протидії корупції" з посиланням на інформацію Голосіївського райсуду Києва.

Повідомляється, що сьогодні мало відбутися засідання суду у справі про незаконне збагачення колишнього військового прокурора сил АТО Костянтина Кулика, який тепер обіймає посаду заступника начальника Департаменту міжнародно-правового співробітництва Генпрокуратури. Проте обвинувачений не з'явився в суд, за інформацією секретаря суду, через те, що нібито постраждав при затриманні Саакашвілі та знаходиться в лікарні.

Зазначимо, справа Кулика вже рік слухається в суді, однак за цей час пройшло всього 4 засідання. Слідство вважає, що він за півтора року купив майна на суму більшу, ніж його зарплата за п'ять років.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поліція відпустила всіх затриманих при звільненні Саакашвілі. За даними поліції, постраждалі в зіткненнях правоохоронці не зверталися за медичною допомогою.