ua en ru

Затримання українців у Криму: Лисенко назвав заяву ФСБ фейком

Затримання українців у Криму: Лисенко назвав заяву ФСБ фейком Фото: представник Адміністрації президента України Андрій Лисенко

Подібні заяви робляться російськими спецслужбами для дискредитації України

Заява Федеральної служби безпеки РФ про нібито затримання українських диверсантів в окупованому Криму є черговим фейком. Про це РБК-Україна повідомив представник Адміністрації президента України Андрій Лисенко.

"Заява про нібито затримання українських військових в Криму - це черговий фейк ФСБ, яка вже перетворилася на фабрику суцільної брехні", - заявив Лисенко, зазначивши, що жоден український військовий не був схоплений ні в Криму, ні в зоні АТО.

За словами спікера, подібні заяви робляться такими спецслужбами регулярно для того, щоб показати нібито свою ефективність, дискредитувати українських військових і Україну в цілому, а також ввести в оману російський народ і світове співтовариство.

"Ми припускаємо, що, швидше за все, в якості нібито доказів російські спецслужби покажуть якихось людей, яких "призначать" начебто українськими диверсантами і будуть розкручувати цю тему", - додав Лисенко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у ФСБ заявили про затримання в окупованому Криму "українських диверсантів".