ua en ru

Затримання Шепелєва: сьогодні відбудеться судове засідання

Затримання Шепелєва: сьогодні відбудеться судове засідання Фото: Олександр Шепелєв (УНІАН)

Засідання призначено на 11:30

Сьогодні, 9 лютого, у Печерському районному суді Києва відбудеться судове засідання по справі затриманого екс-нардепа Олександра Шепелєва, який підозрюється у привласненні майна банку "Родовід". Про це повідомила прес-секретар генпрокурора Юрія Луценка Лариса Сарган.

"Головною військовою прокуратурою здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою одного з колишніх народних депутатів України у скоєнні ряду тяжких та особливо тяжких злочинів, який з 2014 року перебував у розшуку. 8 лютого 2018 вказану особу затримано співробітниками Служби безпеки України. При собі у затриманого виявлено низку документів, у тому числі посвідчення співробітника так званого "міністерства державної безпеки Донецької народної республіки", - повідомила вона.

Крім того, зазначено, що відносно Шепелєва Головною військовою прокуратурою здійснюється досудове розслідування за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 111 КК України (державна зрада).

Зараз проводяться процесуальні дії, пов'язані з обранням запобіжного заходу. У Печерський районний суд Києва подано клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

"Засідання призначене на 11:30, суддя Литвинова, Хресний провулок, 4", - повідомила Сарган.

Головним військовою прокуратурою здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою одного з ко...

Опубліковано Ларисою Сарган 9 лютого 2018 р.

Нагадаємо, джерело РБК-Украина раніше повідомив, що затриманому Шепелєву сьогодні можуть обрати запобіжний захід у Печерському райсуді Києва.