ua en ru

Затримання Саакашвілі: відео

Затримання Саакашвілі: відео Фото: Міхеїл Саакашвілі (РБК-Україна)

Силовики відтягують Саакашвілі за волосся і кладуть його на підлогу

У мережі з'явилося відео з затриманням лідера "Руху нових сил" Михеїла Саакашвілі в київському ресторані. Про це повідомляє офіційна сторінка у Facebook Міхеїла Саакашвілі .

На відео з камер спостережень видно, як близько десятка людей у формі забігають в ресторан і відтягують Саакашвілі за волосся. Силовики укладають екс-голову Одеської облдержадміністрації на підлогу обличчям вниз.

На відео показано, як Саакашвілі тримають за волосся і виводять його з київського ресторану.

Викрадення Саакашвілі - кадри з камер відеоспостереження

https://youtu.be/oEocPnsA7Bw Викрадення Саакашвілі - кадри з камер відеоспостереження. Його били в обличчя, всю дорогу до літака закривали рот і очі, погрожували вистрілити, тримали притиснутим до підлоги мікроавтобуса і гвинтокрила. -- Kidnapping of Saakashvili - surveillance cameras -- Викрадення Саакашвілі - кадри з камер відеоспостереження. Його били в обличчя, всю дорогу до літака закривали рот і очі, погрожували вистрілити, тримали притиснутим до підлоги мікроавтобуса і вертольота.

Опубліковано Mikheil Saakashvili 12 лютого 2018 р.

Нагадаємо, затримання лідера партії "Рух нових сил" Михеїла Саакашвілі відбулося сьогодні, 12 лютого, у другій половині дня. Екс-голову Одеської облдержадміністрації затримали в Києві. Зараз Саакашвілі перебуває в Польщі.