ua en ru

Видворення Саакашвілі: подробиці

Видворення Саакашвілі: подробиці Фото: Михайло Саакашвілі (РБК-Україна)

Затримання Саакашвілі відбулося сьогодні у Києві

Затримання Михайла Саакашвілі (лідер "Руху нових сил") відбулося сьогодні у другій половині дня. Екс-голову Одеської облдержадміністрації затримали в Києві і відвезли в невідомому напрямку.

Саакашвілі затриманий у Києві

Про затримання Саакашвілі повідомив його соратник Давид Сакварелідзе в Facebook.

"Михайла Саакашвілі затримали в ресторані "Сулугуні" (провулок Музейний, 10): три буса Фольксваген, номерні знаки АА (номер одного з них - АА0121СН)", - повідомив Сакварелідзе.

Михаила Саакашвили задержали в ресторане Сулугуни (переулок Музейный, 10): три буса Фольцваген, номерные знаки АА (номер одного из них - АА0121СН). Все едем туда!

Опубліковано David Sakvarelidze 12 лютого 2018 р.

Опубліковано Mikheil Saakashvili 12 лютого 2018 р.

Зазначимо, Саакашвілі затримали невідомі в масках і у формі з написом "Державна прикордонна служба".

SOS!!! Михайла затримали. Музейний провулок 10. SOS!!! Три білі машини. Номера одної з них: АА 0121СН Всі туди!

Опубліковано Александром Александровичем 12 лютого 2018 р.

В ГПУ, СБУ і Нацполіції заперечують причетність до затримання Саакашвілі

В Службі безпеки України (СБУ), Генеральній прокуратурі та Національній поліції спростували причетність до затримання лідера "Руху нових сил" Михайла Саакашвілі. Про це повідомляє "Радіо Свобода" з посиланням на представників зазначених відомств.

Крім того, спікер Державної міграційної служби Сергій Гунько, заявив, що не має інформації про затримання Саакашвілі.

Саакашвілі можуть депортувати в Польщу

За інформацією джерел РБК-Україна, Саакашвілі можуть депортувати до Польщі. За словами джерела, польська сторона виходили на контакт з готовністю прийняти Саакашвілі.

Відзначимо, як заявив адвокат Саакашвілі Руслан Чорнолуцький в коментарі "Апострофу", затриманого ймовірно везуть в бік кордону.

Саакашвілі везуть в аеропорт "Бориспіль"

Прес-секретар Саакашвілі Дарина Чиж повідомила, що його везуть у "Бориспіль".

Уважаемые журналисты! Михаила Саакашвили везут в Борисполь

Опубліковано Daryna Chyzh 12 лютого 2018 р.

Соратники Саакашвілі розділилися на групи і вирушили в аеропорти "Жуляни" і "Бориспіль".

Зараз в Жулянах

Опубліковано Ivan Slobodianyk 12 лютого 2018 р.

Активісти РУХ НОВИХ СИЛ поїхали до аеропортів "Бориспіль" та "Жуляни". Нам поки невідомо, куди саме везуть Михайла. Ост...

Опубліковано РУХ НОВИХ СИЛ 12 лютого 2018 р.
Опубліковано Daryna Chyzh 12 лютого 2018 р.

Соратники Саакашвілі формують блокпости в аеропортах та перекривають траси виїзду з Києва

"Закликаємо всіх свідомих громадян згуртуватись та перешкодити злочинним планам владного ОПГ: формуємо блокпости в аеропортах Бориспіль та Жуляни,
перекриваємо траси виїзду з Києва та перевіряємо підозрілий автотранспорт, особлива увага тонованим мікроавтобусам!", - повідомляє прес-служба "Руху нових сил".

За нашою інформацією Михайла Саакашвілі хочуть вивезти з країни! Жодних законних підстав для депортації не існує! Це - ...

Опубліковано РУХ НОВИХ СИЛ 12 лютого 2018 р.

Соратники Саакашвілі вимагають звільнити політика

Соратники Михайла Саакашвілі (лідера "Руху нових сил"), які прибули в аеропорт "Бориспіль", вимагають від представників Державної прикордонної служби України відпустити політика.

Видворення Саакашвілі: подробиціВидворення Саакашвілі: подробиці

Через затримання Михайла Саакашвілі (лідера "Руху нових сил") і його подальше видворення з України прихильники політика мають намір їхати на Банкову до Адміністрації президента. Про це у Facebook повідомив Давид Сакварелідзе.

Крім того, адвокат Саакашвілі Руслан Чорнолуцький заявляв, що реадмісія Саакашвілі в Польщу неможлива.

"Екстрадиція Саакашвілі також неможлива, бо екстрадиційна перевірка щодо екстрадицію в Грузію ще не завершилась. Реадмісія в Польщу неможлива, бо Польща не дала згоди на повернення його на її територію", - повідомляли у "Русі нових сил".

Адвокат Саакашвілі також подав заяву про викрадення політика.

Видворення Саакашвілі: подробиціВидворення Саакашвілі: подробиціВидворення Саакашвілі: подробиці

Саакашвілі повернули до Польщі

У Державній прикордонній службі заявили, що Саакашвілі після затримання у Києві видворили з України.

"...дана особа перебувала не території України незаконно, а тому, із дотриманням усіх юридичних формальностей була повернута до країни, звідки прибула, порушуючи вітчизняне законодавство", - йдеться у повідомленні.

Зазначимо, Саакашвілі у вересні 2017 року приїхав до України з Польщі.

Саакашвілі прибув до Варшави

Інформацію про те, що Саакашвіл у Варшаві (Польща) повідомив Давид Сакварелідзе.

Віддзвонив! Він у Варшаві

Опубліковано David Sakvarelidze 12 лютого 2018 р.

Інформацію про те, що Саакашвілі перебуває в Польщі підтвердили в прикордонній службі Польщі.

"Прикордонна охорона повідомляє, що 12 лютого 2018 року Михайло Саакашвілі був допущений на територію Республіки Польща", - йдеться в повідомленні.

Як наголошується, підставою для прийняття рішення була заява про реадмісію, подана міграційною службою України головнокомандувачу прикордонною охороною.

"Беручи до уваги той факт, що Саакашвілі є чоловіком громадянки держави-члена Європейського Союзу, прохання української сторони було сприйнято позитивно", - йдеться в повідомленні.

Саакашвілі повідомив подробиці видворення

Саакашвілі у коментарі телефоном розповів подробиці затримання та видворення з України. Про це повідомляє прес-служба "Руху нових сил".

"В кафе увірвались, посадили в бус. Вони намагались закрити мені очі, зав'язати руки. Посадили на літак, який довго кружляв по Києву. Висадили в Борисполі, потім підігнали літак, скрутили руки і грубо посадили на нього", - заявив Саакашвілі.

Саакашвілі телефоном з Варшави

Михайло Саакашвілі телефоном з Варшави: «В кафе увірвались, посадили в бус. Вони намагались закрити мені очі, завязати руки. Посадили на літак, який довго кружляв по Києву. Висадили в Борисполі, потім підігнали літак, скрутили руки і грубо посадили на нього». «Маємо зрозуміти, що нас постійно розводять. Ми маємо розуміти, з ким ми маємо справу. Кримінальна справа проти мене – повна фальш. Путін і Порошенко і Іванішвілі хочуть від мене позбутись. Нам треба спокійно реагувати на їх слабість, реагувати силою духу. Це не президент і не мужчина, це підлий барига який хоче занепастити Україну. Це все показує наскільки вони слабкі. Ми обов’язково їх переможемо»

Опубліковано Mikheil Saakashvili 12 лютого 2018 р.