ua en ru

Затримання Саакашвілі: політик відповів на звинувачення Луценка

Затримання Саакашвілі: політик відповів на звинувачення Луценка Фото: Михайло Саакашвілі (УНІАН)

Політик прокоментував звинувачення генпрокурора у зв'язках з Курченком

Екс-губернатор Одеської області та екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі відповів на звинувачення генерального прокурора України Юрія Луценка. Про це він заявив, відповідаючи на запитання кореспондента РБК-Україна.

"Повна брехня. Я взагалі не знаю хто це такий. Цілковита брехня і фейк", - заявив Саакашвілі, коментуючи звинувачення генпрокурора у зв'язках політика з членами угрупування екс-президента України Віктора Януковича, в тому числі з екс-регіоналом-втікачем Сергієм Курченком.

Крім того, екс-губернатор Одеської області підкреслив, що "реально, ці люди продають Украну".

Мітинг прихильників Саакашвілі. Наживо

Опубліковано РБК-Україна 5 грудня 2017 р.

Відзначимо, в даний момент Саакашвілі прикутий наручниками до сидіння автомобіля. Всього в машині знаходиться 7 осіб.

Затримання Саакашвілі: політик відповів на звинувачення Луценка

Фото: Саакашвілі прикутий наручниками в авто (РБК-Україна)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Юрій Луценко розповів деталі спецоперації у справі Михайла Саакашвілі. За словами генпрокурора, встановлено, що особа наближене до Саакашвілі, а саме Сімеріон Дангадзе за погодженням з політиком звернувся до Курченко з пропозицією встановити стабільне фінансування в обмін на інтереси угруповання.

"Нами зафіксовано отримання близько півмільйона доларів, ця сума була вручена Донгадзе під контролем спецслужб. З нами співпрацювали українці, які перебували на території Москви, саме їхня діяльність дозволила оприлюднити ці факти", - повідомив Луценко.