ua en ru

З лізингом в 5 разів більше можливостей для розвитку бізнесу!

Останнім часом багато підприємств відчувають значну потребу в оновленні або в поширені парку своїх автомобілів. Все більше сигналів вказує нам на ймовірне зростання економіки. Ті, хто вчасно зроблять розумні інвестиції в бізнес, першими належатимуть до переможців.
Відтепер компанія «Порше Лізинг Україна» пропонує партнерську лізингову програму для юридичних осіб та для для ФОП, які є платниками ПДВ. Ця програма дозволить інвестувати в мобільність підприємства, не витрачаючи на це значні кошти. Вільні ресурси можна вкласти в підприємство та примножити їх.

З початку червні до кінця листопада 2010р. підприємства зможуть придбати автомобілі марок Volkswagen, Audi та Porsche в лізинг, сплативши лише 15% від вартості автомобіля.

Ця пропозиція буде цікава для тих підприємств, які потребують мобільності, свободи дій, швидких рішень та надійного партнерства. Маючи кошти придбати один автомобіль за готівку, в лізинг вони зможуть придбати 5 автомобілів. А це означає в 5 разів більше можливостей для розвитку бізнесу!

Детальнішу інформацію, конкретну пропозицію фінансування можна отримати у будь-якого дилера Volkswagen, Audi та Porsche по всій Україні, або в Інтернеті.


Київ, 09.06.2010


Наші контакти:

ТОВ «Порше Лізинг Україна»

вул. Колекторна, 1
02660 Київ, Україна

Tel.: +380 / 44 / 4986601
Fax: +380 / 44 / 4986602