ua en ru

Південнокорейська компанія планує почати спільне з Україною виробництво електромобілів

Південнокорейська компанія планує почати спільне з Україною виробництво електромобілів Фото: Володимир Гройсман

Гройсман провів зустріч з Президентом і СЕО Posco Daewoo

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман провів зустріч з Президентом і СЕО Posco Daewoo Кім Йонг-Санг і обговорив потенційні проекти по інвестуванню компаній в Україні. Про це повідомляє "Урядовий портал".

Гройсман зазначив, що ключовим завданням для України є стійке економічне зростання і відхід від сировинного типу національної економіки.

"Ми зацікавлені, щоб створювати додану вартість на території України і зрозуміло, що для цього нам потрібні нові інвестиції та проекти, які в тому числі ми можемо розглядати в плані розвитку нашого агропромислового комплексу, має надзвичайно високий потенціал. Мова йде про поглиблену переробку саме на території країни ", - зазначив він.

Так, компанія POSCO DAEWOO Corporation зацікавлена у співпраці з Україною у напрямі виробництва електромобілів і готова сприяти у створенні національного бренду.

"Ми зацікавлені в процесі інвестування в Україні, розвитку національної економіки і розглядаємо можливість співпраці з вами як те, що повністю співпадає з нашими можливостями для розвитку", - зазначив президент компанії.

Уряд вживає заходів для створення сприятливих умов для бізнесу і готово "забезпечити 100-відсоткове супровід" під ключ "тим бізнес-проектам, які здійснюються в Україні".

Нагадаємо, прем'єр-міністр України Володимир Гройсман сподівається на ухвалення проекту закону про Службу фінансових розслідувань найближчим часом.