ua en ru

Гройсман сподівається на ухвалення законопроекту про Службу фінрозслідувань найближчим часом

Гройсман сподівається на ухвалення законопроекту про Службу фінрозслідувань найближчим часом Фото: Володимир Гройсман

Служба фінрозслідувань має замінити існуючі економічні підрозділи силових структур

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман сподівається на ухвалення проекту закону про Службу фінансових розслідувань найближчим часом. Про це глава уряду сказав у ході зустрічі за участю президента України, голів найбільших ділових асоціацій та бізнес-омбудсмена, передає "Урядовий портал".

Зазначається, що над документом працює Міністерство фінансів. Гройсман сподівається на його ухвалення вже найближчим часом.

Служба фінансових розслідувань має стати аналітичним органом, що замінить існуючі економічні підрозділи силових структур.

"Для нас важливо продовжувати подальшу реформу ДФС і перейти до створення сучасної Служби фінансових розслідувань. Думаю, що профільний Комітет (податкової та митної політики Верховної Ради України) спільно с Міністерством фінансів опрацюють проект закону, аби найближчим часом завершити процес (формування Служби фінансових розслідувань)", - сказав прем’єр.

Він додав, що робота Служби стане складовою реформ у країні і змінить ділове середовище.

Нагадаємо, 16 березня Гройсман заявив, що Кабмін знаходиться на фінальній стадії підготовки закону про Службу фінрозслідувань.