ua en ru

Ювентус - Тоттенхем 2-2: відео голів та огляд матчу

Ювентус - Тоттенхем 2-2: відео голів та огляд матчу Фото: "Ювентус" - "Тоттенхем" (uefa.com)

Все вирішиться 7 березня в Лондоні

До уваги читачів РБК-Україна відео голів та огляд небезпечних моментів 1/8 фіналу Ліги чемпіонів між італійським "Ювентуслм" та англійським "Тоттенхемом".

"Ювентус" забив два швидкі голи, але в підсумку "Тоттенхем Хотспур" зміг здобути нічию на "Ювентус Стедіум" в першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

Гонсало Ігуан забив два м'ячі протягом перших дев'яти хвилин. Аргентинець відкрив рахунок, відразу пробивши по м'ячу після передачі Пьяніча зі штрафного, а потім реалізував пенальті, який був призначений за фол Девіса на Федеріко Бернардескі.

Ювентус - Тоттенхем 2-2: відео голів та огляд матчуЮвентус - Тоттенхем 2-2: відео голів та огляд матчуЮвентус - Тоттенхем 2-2: відео голів та огляд матчуЮвентус - Тоттенхем 2-2: відео голів та огляд матчуЮвентус - Тоттенхем 2-2: відео голів та огляд матчуЮвентус - Тоттенхем 2-2: відео голів та огляд матчуЮвентус - Тоттенхем 2-2: відео голів та огляд матчуЮвентус - Тоттенхем 2-2: відео голів та огляд матчуЮвентус - Тоттенхем 2-2: відео голів та огляд матчу

На 35 хвилині "шпори" відіграли один гол - Справі Аллі зіграв на хід Гаррі Кейн, який вискочив на Буффона, обіграв його і пробив по порожніх воротах. В кінці першого тайму "Ювентус" отримав право на ще один пенальті, але Ігуаїн на цей раз потрапив в поперечину.

Ігуаїн мав відновлювати перевагу "Юве" в два м'ячі, але перед самою перервою не зміг реалізувати пенальті, який був призначений після фолу Орье на Кості. М'яч після потужного удару аргентинця струсонув поперечину.

Цей промах дорого обійшовся "Ювентусу". "Тоттенхем", більше володів м'ячем, в кінцевому підсумку зрівняв рахунок, коли на 71 хвилині Крістіан Еріксен переграв Буффона ударом зі штрафного. Тепер все вирішиться на легендарному "Уемблі" 7 березня.

Ювентус - Тоттенхем 2-2: відео голів та огляд матчуЮвентус - Тоттенхем 2-2: відео голів та огляд матчуЮвентус - Тоттенхем 2-2: відео голів та огляд матчуЮвентус - Тоттенхем 2-2: відео голів та огляд матчуЮвентус - Тоттенхем 2-2: відео голів та огляд матчуЮвентус - Тоттенхем 2-2: відео голів та огляд матчуЮвентус - Тоттенхем 2-2: відео голів та огляд матчу

Тренер "Ювентуса" Массімілано Аллегрі: "Ми готові до лондонському фіналу. Здорово розпочали зустріч, але потім і не змогли утримати володіння, настільки добре грав "Тоттенхем". У перші 45 хвилин ми не давали йому шансів у своїх воріт, але він покарав нас, забивши до перерви. В цьому сезоні Ліга чемпіонів особливо важка, а наступного сезону в ній буде ще складніше".

Тренер "Тоттенхема" Маурісіо Почеттіно: "Ми стали більш досвідченими. Протягом останніх тижнів ми говорили, що команда росте, додає в цьому плані. Сьогодні ми представили гарний доказ цьому. Перші хвилини були складними, але команда чарівно перевтілилася. У футболі удача грає велику роль".