ua en ru

Ювентус - Реал: Якщо ти граєш сміливо, то переможеш, - Карло Анчелотті

Ювентус - Реал: Якщо ти граєш сміливо, то переможеш, - Карло Анчелотті Фото: Карло Анчелотті

Коуч "Реала" не чекає легкої гри в Турині

Головний тренер мадридського "Реала" Карло Анчелотті очікує складної гри в першому півфіналі Ліги Чемпіонів проти "Ювентуса". Про це пише сайт УЄФА.

"Це буде матч рівних суперників. Ми багато володіли м'ячем у поєдинках з "Атлетико" в чвертьфіналі, але "Ювентус", як і ми, любить володіти м'ячем. Головне - показати наші сильні якості. Ми постараємося активно атакувати і зберігати надійність в обороні. В їх команді класні, досвідчені гравці. Тут дуже важко виграти. Але ми хочемо знову грати у фіналі Ліги чемпіонів, і нас від цього відокремлює 180 хвилин. Якщо ти граєш сміливо, то переможеш. Якщо ні - програєш", - сказав Анчелотті.

"В даний момент ми в хорошій формі. У нас були деякі проблеми в січні і лютому, але гравці впевнені в своїх силах. У нас є травмовані, але, думаю, ми зможемо їх замінити без втрат в якості гри. Ми впевнені, що нам під силу вийти в черговий фінал. В суботу "Ювентус" виграв скудетто, і він сповнений впевненості у своїх силах. Це одна з небагатьох команд, яка може діяти як три, так і в чотири захисники. Андреа Пірло - великий гравець. Я читав, що він ставиться до мене, як до батька. Я до нього ставлюся, як до брата", - додав італієць.

Нагадаємо, матч відбудеться ввечері 5 квітня, а на РБК-Україна відбудеться онлайн-трансляція матчу.