ua en ru

Ювентус - Реал: анонс матчу

Ювентус - Реал: анонс матчу Фото: "Ювентус" - "Реал" (juventus.com)

Готуємося до матчу 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

На стадії 1/4 фіналу Ліги чемпіонів діючий тріумфатор турніру мадридський "Реал" зустрінеться з туринським "Ювентусом". Онлайн-трансляція поєдинку розпочнеться на РБК-Україна о 21:45, а дивитися матч можна на телеканалі "Футбол 1". На думку букмекерів, у даному поєдинку невелику перевагу на боці іспанського клубу.

3 квітня 21:45
Турин, стадіон "Альянц Арена"

"Ювентус" спробує взяти реванш у мадридського "Реала" за поразку у фіналі Ліги Чемпіонів 2017 року.

На першому матчі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів буде працювати турецька бригада суддів на чолі з Джюнейтом Чакиром. Допомагати йому будуть лайнсмени Бахаттин Дуран і Тарік Енгюн. Додаткові асистенти рефері - Бариш Шимшек і Хюсейн Гечек. Четвертим арбітром зустрічі призначений Мустафа Ейсой.

Головний тренер "Ювентуса" Массіміліано Аллегрі: "Ми зіграємо проти фаворитів Ліги чемпіонів - перемога над ними буде величезним досягненням. Для нас це справжній гала-вечір, а наші вболівальники повинні пишатися командою, яка двічі за останні три роки грала в фіналі турніру. Нам потрібна їх підтримка. Я дивився фінал в Кардіффі кілька разів. У порівнянні з минулим сезоном ми стали краще справлятися з важкими періодами в матчах".

Головний тренер "Реала" Зінедін Зідан: "Це важливий матч для обох команд. Ми приїхали показати хорошу гру, але фінал в Кардіффі вже ніяк не стосується завтрашньої зустрічі. Ми про нього взагалі не думаємо. Вважаю, у "Ювентуса" і "Реала" схожий менталітет. Я зрозумів це ще під час ігрової кар'єри, адже виступав за обидві команди. "Ювентус" дуже сильно грає вже багато років. Це дуже збалансована команда".

Орієнтовні склади:

"Ювентус": Буффон; Маттіа Де Шильйо, Бардзальї, К'єлліні, Асамоа; Хедіра, Бентанкур, Матюйді; Диба, Ігуаїн, Дуглас Коста
Не зіграють: Бенатія (дискваліфікація), Пьянич (дискваліфікація), Федеріко Бернардескі (коліно)
Під питанням: Манджукич (стегно), Алекс Сандро (стегно)

"Реал": Навас; Карвахаль, Рамос, Варан, Марсело; Каземіро, Кроос, Модріч, Іско; Роналду Бензема
Не зіграє: Начо (голеностоп)