ua en ru

Юшкевич ініціювала службове розслідування стосовно директора лісгоспу у Черкаській області

Юшкевич ініціювала службове розслідування стосовно директора лісгоспу у Черкаській області Фото: Христина Юшкевич

В.о. голови Держлісагентства підписала наказ про службове розслідування

Тимчасово виконуюча обов’язки голови Державного агентства лісових ресурсів України Христина Юшкевич ініціювала службове розслідування стосовно директора лісгоспу у Черкаській області, якого підозрюють у корупційних діях. Про це Юшкевич написала на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"Я вже підписала наказ про службове розслідування, на період якого директор Лисянського лісгоспу відсторонений від займаної посади. Ми маємо очистити лісову галузь від корупції та хабарництва, щоб повернути довіру людей до лісівників. Винні особи мають бути притягнуті до відповідальності", - написала Юшкевич.

Зазначимо, як повідомляли ЗМІ, у селі Моринці Черкаської області на хабарі був затриманий директор одного з держлісгоспів, який мав намір без документів реалізувати більше 30 кубометрів деревини найвищого ґатунку.

З посиланням на місцевих жителів журналісти стверджують, що більшу частину "лівої" деревини лісництво передає на пилораму у Моринцях. Крім того, повідомлялось, що власник пилорами і за сумісництвом голова Моринців – син затриманого директора.