ua en ru

Юрія Луценка вивезли з Менської колонії до київської приватної клініки "Оберіг"

Екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка сьогодні вдень вивезли з Менської колонії до київської приватної клініки "Оберіг" для проведення операції, повідомила його дружина Ірина Луценко, передає ВВС-Україна.

"Юру сьогодні вдень вивезли до київської клініки. Я якраз їхала в колонію, щоб отримати дозвіл на зустрічі з ним у лікарні і біля Чернігова зустріла кортеж зі спецмашин. Пізніше вже в колонії мені повідомили, що Юру вивезли до Києва", - сказала Ірина Луценко, яку цитує прес-служба "Народної самооборони".

Раніше прес-служба Державної пенітенціарної служби повідомляла, що Юрія Луценка буде етаповано до лікарні "Оберіг" 21 січня.
Як пояснила Ірина Луценко, в Державній пенітенціарній службі її попередили, що в разі порушення правопорядку як на території лікарні так і в ній, Юрія Луценка знову етапують до колонії.

Ірина Луценко розповіла, що перебуває в черговій частині колонії, однак не може отримати дозволу на зустрічі з чоловіком в лікарні, оскільки у неділю в колонії немає керівництва, а також відповідальних осіб, уповноважених надавати подібні дозволи.

Читайте також: Київська клініка "Оберіг" прийме Луценко на лікування 21 січня