ua en ru

Юрій Зозуля очолив патрульну поліцію Львова

Юрій Зозуля очолив патрульну поліцію Львова Фото: Юрій Зозуля

26-річний капрал брав участь в оформленні адмінпротоколів на нардепа Мельничука і віце-президента УЄФА Суркіса

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков призначив керівником патрульної поліції Львова 26-річного молодшого сержанта Юрія Зозулю. Про це Аваков повідомив на своїй сторінці в Facebook.

"Главою патрульної поліції Львова наказом призначив Юрія Зозулю. 26 років. Молодшого сержанта... Без сорому і без лукавства - хлопця, одного з кращих в Київській патрульної поліції зараз - і всього лише молодшого сержанта (за новим законом - капрала)", - написав Аваков.

За його словами, зараз Юрій Зозуля є заступником командира третього батальйону Головного управління патрульної поліції Києва.

"З першого до останнього - на Майдані, активний учасник Революції Гідності. Навчається в Національній академії внутрішніх справ, іспитами підтверджує освіту, яку отримав в одному з польських вузів. До свого приходу в патрульну поліцію Юрій Зозуля встиг попрацювати у фінансовій сфері", - зазначив міністр.

Глава МВС також повідомив, що за час роботи у столичному підрозділі Зозуля брав участь у складанні адмінпротоколів на народного депутата України Сергія Мельничука за водіння автомобіля без документів і на віце-президента УЄФА Григорія Суркіса - за використання спецсигналів на автомобілі.

Аваков додав, що старт нової патрульної поліції у Львові відбудеться 23 серпня о 10:00. На патрулювання міста вийдуть 600 нових поліцейських.

23 серпня у Львові в 10-00, в День державного прапора - даємо старт Нової патрульної поліції!! 600 нових поліцейських в...

Posted by Арсен Аваков on 19 августа 2015 г.

Зазначимо, раніше повідомлялося, що патрульна поліція у Львові розпочне роботу 21 серпня.