ua en ru

Юнкер: ЄС збереже контакти з Британією у сфері торгівлі і безпеки після Brexit

Юнкер: ЄС збереже контакти з Британією у сфері торгівлі і безпеки після Brexit Фото: Жан-Клод Юнкер (flickr.com-epp)

Великобританія планує вийти з ЄС у березні 2019 року

Голова Єврокомісії Жан-Клод Юнкер заявив, що Євросоюз збереже контакти з Великобританією у сфері торгівлі і безпеки після Brexit. Про це Юнкер сказав сьогодні в ході виступу на пленарній сесії Європарламенту в Страсбурзі, повідомляє Reuters.

Як повідомляється, Юнкер підтвердив обіцянку про "тісні зв'язки" в сфері торгівлі та безпеки з Великобританією після Brexit, зазначивши при цьому, що Європейський союз не буде компрометувати ключові умови Brexit.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що Європейський парламент прийме угоду з Лондоном лише за два тижні до того, як Великобританія вийде з Європейського союзу (Brexit) 29 березня 2019 року.

Зазначимо, також повідомлялося, що прем'єр-міністр Великобританії Тереза Мей заявила, що вона не піде на поступки критикам у Британії в питанні Brexit (вихід країни з ЄС).

Крім того, повідомлялося, що глава МВС Італії і віце-прем'єр-міністр Маттео Сальвіні звинуватив Європейський союз в спробі "обдурити" Велику Британію у переговорах про Brexit (вихід країни з ЄС).