ua en ru

Ю.Тимошенко заявила, що їй не відомо про справу щодо закупівлі автомобілів "швидкої допомоги"

Ю.Тимошенко заявила, що їй нічого не відомо про справу щодо зловживання при закупівлі автомобілів "швидкої допомоги". Про це вона говорила журналістам по завершенні допиту в Головному слідчому відділі Генеральної прокуратури України, передає кореспондент РБК-Україна.
"Я нічого не знаю про цю справу, мені жоден документ не пред'являвся", - заявила Ю.Тимошенко.
Вона також повідомила, що не отримала відповіді на інформування працівників ГПУ про причетність родини прем'єр-міністра Миколи Азарова до здороження вартості будівництва НСК "Олімпійський".
"Але мені не дали жодної відповіді (стосовно того, що) М.Азаров перерахував 150 млн грн на приватний рахунок свого сина, на його приватну компанію. І де М.Азаров перерахував на приватні рахунки віце-прем'єра А.Клюєва (першого віце-прем'єра, міністра економічного розвитку та торгівлі) та голови донецької ОДА Анатолія Близнюка 320 млн грн", - відмітила Ю.Тимошенко.
Нагадаємо, що сьогодні Ю.Тимошенко заявляла, що принесла до Генпрокуратури заяву про зловживання навколо НСК "Олімпійській".
Генпрокурор Віктор Пшонка заявляв, що Генпрокуратура порушила справу щодо розтрати бюджетних коштів при закупівлі 1000 автомобілів "швидкої допомоги" під час роботи уряду Ю.Тимошенко.