ua en ru

Ю.Тимошенко у Кракові візьме участь у зустрічі високого рівня з питань демократії

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко у Кракові візьме участь у зустрічі з питань демократії, присвяченій 10-річчю Співтовариства демократій, заснованого у 2000 р. за ініціативою держсекретаря США Мадлен Олбрайт та міністра закордонних справ Польщі Броніслава Геремека, повідомляє офіційний сайт Ю.Тимошенко.
Передбачається, що екс-прем'єр-міністр України виступить в рамках дискусії. В цьому заході братимуть участь посол США з особливих доручень з питань жінок у світі Меланія Вервір, колишня перша леді Польщі Йоланта Квасьнєвська та легендарна екс-прем'єр-міністр Нової Зеландії Дженніфер Мері Шиплі, яка зараз є членом Ради жінок-світових лідерів - ця міжнародна організація об'єднує жінок (чинних або колишніх глав держав та урядів), які виступають за вирішення проблем жінок в усьому світові та розвиток рівності.
У зустрічі високого рівня з питань демократії братимуть участь державний секретар США Хілларі Клінтон та міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський.
В поїздці екс-прем'єр-міністра України супроводжують екс-віце-прем'єр Григорій Немиря та віце-прем'єр-міністр, міністр закордонних справ опозиційного уряду Борис Тарасюк.