ua en ru

Ю.Тимошенко має намір на початку 2011 р. зустрітися з генсеком Європейської народної партії у Брюсселі

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко має намір на початку 2011 р. зустрітися з генеральнім секретарем Європейської народної партії (ЄНП) у Брюсселі. Про це вона заявила перед візитом до слідчого прокуратури, передає кореспондент РБК-Україна.
"Вчора у мене була телефонна розмова з генсеком ЄНП... Я думаю, зразу після новорічних свят я прийму запрошення відвідати Брюссель для того, щоб можна було проаналізувати, як виконуються резолюції, які прийняті (Європейським парламентом, ПАРЄ) відносно згортання демократії в Україні", - зазначила Ю.Тимошенко.

"Я дійсно знаходжусь на підписці про невиїзд, але функціонування підписки про невиїзд таке, що, якщо мені потрібно покинути місце свого проживання, я мушу звертатися до слідчого і брати його погодження. Я чомусь переконана, що для зустрічі з європейськими значимими політиками такий дозвіл я отримаю", - зазначила вона.
Нагадаємо, що ГПУ обрала запобіжним засобом для Ю.Тимошенко підписку про невиїзд і вона не може без дозволу слідчого покинути межі Києву.