ua en ru

У YouTube стався масовий збій

У YouTube стався масовий збій Фото: YouTube (flickr/Rego Korosi)

Збій у роботі YouTube стався близько 4:00 ранку за київським часом

Користувачі популярного відеохостингу YouTube посткаржились на проблеми у роботі ресурсу. Масовий збій стався близько 4:00 за київським часов в середу, 17 жовтня, повідомляє РБК-Україна з посиланням на дані сайту Downdetector.

Ресурс спеціалізується на відстеженні збоїв у роботі в інтернеті. Скарги на збої в роботі YouTube надходили зі США, Австралії, Японії, країн Європи тощо.

За даними Downdetector, близько 43% скарг щодо роботи відеохостингу були пов'язані з проблемами при перегляді відео. Взагалі не вдавалось зайти на сайт ще 37% користувачам. Також 19% власників каналів у YouTube не могли авторизуватися.

Згодом на офіційній сторінці YouTube у Twitter команда відеохостингу повідомила, що вирішує проблему.

"Дякуємо за ваші повідомлення щодо проблем доступу до YouTube, YouTube TV і YouTube Music. Ми працюємо над вирішенням цієї проблеми та повідомимо вам, коли її виправимо. Просимо вибачення за незручності", - зазначено у повідомленні.

Протягом години команда відеохостингу повідомила, що проблеми у роботі YouTube вирішено.

У YouTube стався масовий збій

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що у Google+ стався витік даних сотні тисяч користувачів. Персональні дані користувачів соцмережі могли опинитися в руках зловмисників. При цьому Google навесні не стала розкривати інформацію про витік через страх привернути підвищену увагу регуляторів і завдати шкоди своїй репутації.