ua en ru

Yezzz! - все необхідне в одному тарифі

Сьогодні більшість мобільних операторів прагне запропонувати своїм абонентам тарифні плани, які б включали в себе певний набір послуг. Увага ринку привернув новий тариф, який можна знайти тільки в мережі супермаркетів «Сільпо» - Yezzz!

Всі умови нового стартового пакета з тарифним планом зрозумілі, прозорі та зручні для абонентів всіх віків, включають:

• Безлімітні дзвінки абонентам МТС Україна, Vodafone Україна і Yezzz!

• 3 гб Мобільного Інтернету 3G, далі - безліміт 2G.

• 120 хвилин вихідних дзвінків абонентам інших операторів в Україні, включаючи дзвінки на міські номери, а потім ви платите всього 0,50 гривень за хвилину розмови.

• 300 повідомлень СМС/ММС абонентам усіх операторів України, далі кожне повідомлення буде коштувати 0,25 гривень

Безлімітні дзвінки абонентам МТС Україна, Vodafone Україна і Yezzz! доповнюються зручною комбінацією 2G і 3G мобільного інтернету. Якщо ж 3 гігабайти мобільного 3G інтернету абонент використовував менше ніж за місяць користування пакетом, залишатися і далі онлайн дозволить безлімітний 2G мобільний інтернет. Якщо важлива швидкість 3G рівня, то додаткові 500 мегабайт можна придбати всього за 10 грн.

Зона покриття у Yezzz! національна, і доступна у всіх куточках України, послуги зв'язку надає Прат «МТС УКРАЇНА».

У разі, якщо на день зняття щомісячної абонентської плати (що становить 60 грн), на рахунку недостатньо коштів, Yezzz! пропонує за додаткову плату в розмірі 3 грн в день продовжувати телефонувати безлімітно в межах мережі і користуватися 3G/2G інтернетом. Абоненту також будуть доступні 4 хвилини для дзвінків на інші мережі, 100 МБ мобільного інтернету 3G, а далі - безліміт на швидкості до 150 кбіт/с і 10 СМС/ММС для відправлення абонентам усіх мереж України. Стартовий пакет Yezzz! можна купити і поповнити рахунок в будь-якому супермаркеті «Сільпо» без комісії та прихованих платежів.

Якщо у вас є картка постійного покупця «Власний Рахунок» від мережі «Сільпо», вам доступні додаткові бонуси у вигляді балів за покупку або поповнення рахунку Yezzz! Потім ці бали можна буде використовувати у вигляді знижки на покупки в мережі супермаркетів «Сільпо».

Новий тарифний план - оптимальний і ясний, і включає в себе багато зручних і цінних послуг як дії, так і по його закінченні. Детальніше - дивіться на сайті http://yezzz.ua