ua en ru

Яворівський: Якщо хтось з депутатів "Батьківщини" ще раз "схибить" під час важливого голосування, вони будуть виключені із фракції

Якщо хтось з депутатів "Батьківщини" ще раз "схибить" під час важливого голосування, вони будуть виключені із фракції. Про це заявив народний депутат від фракції "Батьківщина" Володимир Яворівський в ефірі "Свободи слова" на телеканалі ICTV.

"Звичайно, до цих людей (які не голосували за відставку Кабінету міністрів) ми мали певні претензії, але ми їх вислухали і отримали певне пояснення. Я особисто сьогодні був готовий проголосувати за їх виключення, але була більшість у фракції, їм зробили дуже серйозне попередження, врахували ті мотиви, які вони пояснювали: хтось був хворий, хтось був поза Україною. Так з опалу розкидатися людьми просто не можна", - заявив Яворівський.

Проте, за його словами, якщо хтось з цих депутатів ще раз проголосує всупереч рішенню фракції чи буде відсутній під час важливого голосування, вони будуть виключені із фракції.

"Якщо люди порядні, нормальні, то все стане на свої місця, якщо ні, і повториться знову - ось будуть дуже відповідальні голосування уже на цьому тижні - якщо хтось з них схибить, то вони будуть виключені із фракції. Панькатися з ними ніхто не буде, ми не дитячий садок, де мусимо їх виховувати", - підкреслив Яворівський.

Читайте також: За виключення з фракції "Батьківщина" депутатів, які не голосували за відставку Кабміну, проголосувало 11 депутатів, - Гриценко (доповнення)