ua en ru

Яценюк вимагає викликати до Ради Махніцького для пояснень щодо звільнення Лозінського

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк вимагає викликати до Верховної Ради в.о. генпрокурора Олега Махніцького для пояснень щодо звільнення колишнього народного депутата від фракції "Блок Юлії Тимошенко" Віктора Лозинського.

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк (на фото) вимагає викликати до Верховної Ради в.о. генпрокурора Олега Махніцького для пояснень щодо звільнення колишнього народного депутата від фракції "Блок Юлії Тимошенко" Віктора Лозинського. Про це повідомляє прес-служба прем'єра.

Крім того, Яценюк вимагає терміново вжити заходів щодо оскарження рішення Бориспільського міського районного суду Київської області, який звільнив Лозінського від відбування покарання, а також притягнути до відповідальності всіх осіб, через дії або бездіяльність яких це стало можливим.

Своєю чергою, міністру юстиції Павлу Петренку доручено всебічно та в невідкладному порядку доповісти Кабінетові міністрів та громадськості всі обставини звільнення екс-нардепа.

Нагадаємо, прокуратура Київської області внесла апеляційну скаргу на рішення Бориспільського міськрайонного суду про звільнення від подальшого відбування покарання Лозінського за станом здоров'я.