ua en ru

Яценюк закликає Раду підтримати завтра законопроекти про другу фазу лібералізації візового режиму з ЄС

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк закликає Верховну Раду підтримати законопроекти для переходу до другої фази лібералізації візового режиму з Європейським союзом 13 травня 2014 р.

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк закликає Верховну Раду підтримати законопроекти для переходу до другої фази лібералізації візового режиму з Європейським союзом 13 травня 2014 р. Про це він заявив на брифінгу, передає кореспондент РБК-Україна.

Яценюк зазначив, що 13 травня Рада повинна проголосувати чотири законопроекти, які повинні будуть сприяти переходу України до другої фази підготовки до лібералізації візового режиму з ЄС.

"Один з ключових законопроектів, який завтра повинен бути проголосований, і це законопроект про боротьбу з корупцією. Звертаюся до членів парламенту зібрати голоси і продемонструвати свою волю щодо реальної боротьби з корупцією і підтримати законодавство, представлене урядом", - зазначив прем'єр.

При цьому, за його словами, це буде остання стадія виконання умов, які повинні дозволити українцям отримати безвізовий режим з ЄС.