ua en ru

Яценюк обговорив з прем'єром Казахстану Масімовим питання двостороннього співробітництва

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк у суботу, 7 червня, провів зустріч з прем'єр-міністром Республіки Казахстан Карімом Масімовим, який очолює делегацію цієї країни на інавгурації Президента України.

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк у суботу, 7 червня, провів зустріч з прем'єр-міністром Республіки Казахстан Карімом Масімовим, який очолює делегацію цієї країни на інавгурації Президента України. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Кабміну.

Яценюк відзначив важливу роль торговельно-економічних зв'язків між Україною і Казахстаном.

"Для нас важливий ринок Казахстану", - підкреслив прем'єр-міністр та наголосив на необхідності знаходження взаємовигідної формули двосторонньої торгівлі з метою уникнення негативних наслідків у зв'язку із набуттям Казахстаном членства в Євразійському економічному союзі.

Глави урядів двох країн домовилися про проведення найближчим часом чергового засідання спільної міждержавної українсько-казахстанської комісії з економічного співробітництва. На цьому заході планується детально розглянути ряд перспективних двосторонніх проектів, зокрема у космічній галузі.