ua en ru

Яценюк звернувся до громадян України напередодні виборів Президента

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк звернувся до громадян України напередодні виборів Президента.

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк (на фото) звернувся до громадян України напередодні виборів Президента. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Кабміну.

"Завтра ми доведемо всьому світові, але насамперед самим собі, що нас неможливо залякати, що ми і тільки ми самі будемо вирішувати, як нам будувати рідну хату і як господарювати в ній... Ми зламали те, що заважало чесному і прозорому самовизначенню виборців. Ми разом зробили все, щоб очистити цей процес від підкупу, "каруселей" і зникаючих чорнил. Ми не дали спонсорованим з-за кордону бандитам та іноземним найманцям зірвати вибори. Повністю забезпечили їх фінансування і законодавче підкріплення", - йдеться у зверненні.

Він також відзначив, що "це буде волевиявлення українців заходу, сходу, півночі і півдня, вибір справедливий і безперешкодний".

"Ми обов'язково будемо мати законно обраного Президента, який здійснить свій перший візит до столиці об'єднаної Європи і поставить підпис під документом про зону вільної торгівлі з Європейським союзом. Новообраний Президент отримає від українського народу мандат на стрімкий і невпинний рух від сірої зони безправ'я і мракобісся, що мріє нас поглинути, до простору вільних людей, згуртованих навколо спільних цінностей. Туди, де легше дихається, де людина має право тому, що вона людина, а не прокурор чи податківець", - йдеться у зверненні.