ua en ru

Яценюк та група нардепів від "Батьківщини" викликані на допит за фактом штовханини біля Київради 2 жовтня

Голова політради ВО "Батьківщина" Арсеній Яценюк та група народних депутатів цієї політичної сили викликані на допит за фактом штовханини біля будівлі Київради 2 жовтня 2013 р. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив народний депутат від "Батьківщини" Леонід Ємець.

"На ім'я Леоніда Ємця, Арсенія Яценюка та ще групи народних депутатів надійшов виклик на допит в справі про захоплення державних або громадських будівель (ст.341 ККУ). Щось мені підказує, що навряд мова йтиме про тих псевдодепутатів які незаконно проводять там свої засідання. І не дії фракції Регіонів, яка відмовляється виконати свій обов'язок і призначити вибори Київради і мера, будуть предметом допиту", - зазначив Ємець.

Як зазначається у запрошенні на допит, нардепи викликані до слідчого відділення Шевченківського райвідділу міліції в якості свідків.

Нагадаємо, сесія Київради 2 жовтня проходила в напруженій обстановці. Народні депутати від опозиційних партій "Батьківщина", "Свобода" і "Удар" спробували прорватися в будівлю Київради. При цьому міліція відкрила 3 кримінальні провадження за фактом подій під Київрадою.