ua en ru

Яценюк: Ахметов і Коломойський будуть платити більше

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк вважає, що завдяки прийнятим 31 липня Верховною Радою змін до Податкового кодексу, українські мільярдери, зокрема власник групи компаній "СКМ" Ренат Ахметов і власник групи "Приват", дніпропетровський губернатор Ігор Коломойський, будуть платити більше податків до бюджету.

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк вважає, що завдяки прийнятим 31 липня Верховною Радою змін до Податкового кодексу, українські мільярдери, зокрема власник групи компаній "СКМ" Ренат Ахметов і власник групи "Приват", дніпропетровський губернатор Ігор Коломойський, будуть платити більше податків до бюджету. Про це Яценюк заявив сьогодні на брифінгу, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми збільшили бюджет... Де ми взяли гроші? Нам вдалося підвищити податки на найбільш прибуткові бізнеси, які знаходяться в руках олігархів Компанії Ріната Ахметова, я впевнений, будуть платити більше за видобування надр (руди, - ред.)... Нам вдалося підвищити ренту на нафту... І тому впевнений, що Коломойський з задоволенням буде платити більше", - заявив Яценюк.