ua en ru

На Януковича чекають в Брюсселі, - Єфремов

Президента України Віктора Януковича чекають в Брюсселі. Про це в інтерв'ю журналістам заявив голова парламентської фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, передає кореспондент РБК-Україна.
"Я вчора зустрічався з європейським послом і з представниками Європарламенту, і вони при мені телефонували в Брюссель, а там запевнили, що чекають нашого Президента", - зазначив Єфремов.
Нагадаємо, 17 жовтня глава Адміністрації Президента України Сергій Льовочкін повідомив, що Віктор Янукович у першій половині дня 20 жовтня 2011 р. може відвідати Брюссель.
"Можливо, не узгоджені тимчасові фактори, і це буде рішення Президента в підсумку (з приводу візиту в Брюссель)", - прокоментував плани глави уряду Єфремов.
Раніше повідомлялося, що візит Президента України до Брюсселя 20 жовтня залишається під загрозою скасування з боку Єврокомісії.
Зазначимо, що візит Януковича в Брюссель розглядається як останній крок перед підписанням угоди про асоціацію і зону вільної торгівлі (ЗВТ) 14-15 грудня на саміті Україна-ЄС у Києві.