ua en ru

Янукович ввів до складу українсько-російської міждержавної комісії Кожару, Лебедєва та Прасолова

Президент України Віктор Янукович ввів до складу українсько-російської міждержавної комісії міністра закордонних справ України Леоніда Кожару, міністра оборони України Павла Лебедєва, міністра економічного розвитку і торгівлі України Ігоря Прасолова. Про це йдеться в указі Президента України № 181/2013 від 02 квітня 2013 р.

Янукович вніс зміни в указ Президента України від 30 травня 2012 р. №364 "Питання української частини українсько-російської міждержавної комісії" (зі змінами, внесеними указом від 20 червня 2012 р. №407).

А саме частково змінив додаток №1 до указу, ввівши до складу української частини українсько-російської міждержавної комісії: міністра закордонних справ України Леоніда Кожару, поклавши на нього виконання обов'язків голови української частини підкомітету з міжнародного співробітництва та увільнивши від виконання цих обов'язків Грищенка; міністра оборони України Павла Лебедєва, поклавши на нього виконання обов'язків голови української частини підкомітету з питань безпеки, міністра економічного розвитку і торгівлі України Ігоря Прасолова та міністра енергетики та вугільної промисловості України Едуарда Ставицького.

Крім того, Президент своїм указом затвердив у складі української частини українсько-російської міждержавної комісії віце-прем'єр-міністра України Юрія Бойка та міністра освіти і науки України, голову української частини підкомітету з питань гуманітарного співробітництва Дмитра Табачника.

У свою чергу Янукович наказав вивести зі складу української частини українсько-російської міждержавної комісії Костянтина Грищенка, Петра Порошенка та Ігоря Саламатіна.

Крім того, Президент своїм указом вніс зміни до додатку №2 до указу Президента України від 30 травня 2012 р. №364 "Питання української частини українсько-російської міждержавної комісії", України від 30 травня 2012 р. №364 "Питання української частини українсько-російської міждержавної комісії" (зі змінами, внесеними указом від 20 червня 2012 р. №407), а саме Янукович ввів до складу української частини робочої групи (секретаріату) з організаційного забезпечення діяльності українсько-російської міждержавної комісії директора першого територіального департаменту Міністерства закордонних справ України Миколу Дорошенка, поклавши на нього виконання обов'язків секретаря української частини підкомітету з міжнародного співробітництва українсько-російської міждержавної комісії та увільнивши від виконання цих обов'язків Нікітюка, якого Президент наказав вивести зі складу української частини робочої групи (секретаріату) з організаційного забезпечення діяльності українсько-російської міждержавної комісії.

Читайте також: Янукович ввів Гєллєра до складу Комітету з економічних реформ