ua en ru

Янукович зустрічається з лідерами опозиції

Розпочалася зустріч Президента України Віктора Януковича та учасників робочої групи з урегулювання політичної кризи з лідерами опозиційних парламентських фракцій.

Розпочалася зустріч Президента України Віктора Януковича (на фото) та учасників робочої групи з урегулювання політичної кризи з лідерами опозиційних парламентських фракцій. Про це повідомляє прес-служба Президента України.

У зустрічі беруть участь перший заступник глави Адміністрації Президента Андрій Портнов, міністр юстиції Олена Лукаш, керівник фракції політичної партії "Удар" Віталій Кличко, керівник фракції "ВО "Батьківщина" Арсеній Яценюк, керівник фракції ВО "Свобода" Олег Тягнибок.

Зустріч відбувається в Адміністрації Президента.

Нагадаємо, раніше Президент запропонував посаду прем'єр-міністра Яценюку і посаду віце-прем'єр-міністра з гуманітарних питань Кличко, а також ряд інших поступок.

Зазначимо, засуджена екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко закликала лідерів опозиції не погоджуватися на останні пропозиції влади для врегулювання ситуації в країні. Як зазначає екс-прем'єр, народ України вийшов на майдани не за посадами для лідерів опозиції "і навіть не за скасування диктаторських законів".

Янукович зустрічається з лідерами опозиції

Фото: прес-служба Президента України