ua en ru

Янукович звільнив Пашкевича з посади голови Держенергоефективності

Президент України Віктор Янукович звільнив Миколу Пашкевича з посади голови Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України (Держенергоефективності). Текст відповідного указу №696/2013 від 20 грудня оприлюднений на сайті глави держави.

Президент України Віктор Янукович звільнив Миколу Пашкевича (на фото) з посади голови Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України (Держенергоефективності). Текст відповідного указу №696/2013 від 20 грудня оприлюднений на сайті глави держави.

"Звільнити Пашкевича Миколу Олександровича з посади голови Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України відповідно до пункту 3 частини першої статті 30 закону України "Про державну службу", - йдеться в указі.

Нагадаємо, Пашкевич був призначений головою Національного агентства України з питань забезпечення ефективного використання енергетичних ресурсів 16 червня 2010 р.

13 квітня 2013 р. Янукович затвердив положення про Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження України, яке стало правонаступником Національного агентства України з питань забезпечення ефективного використання енергетичних ресурсів.