ua en ru

Янукович пішов на лікарняний у зв'язку із застудою

Президент України Віктор Янукович перебуває на лікарняному у зв'язку із застудою. Про це повідомив заступник керівника Державного управління справами з медичних питань Олександр Орда, передає прес-служба глави держави.

Президент України Віктор Янукович (на фото) перебуває на лікарняному у зв'язку із застудою. Про це повідомив заступник керівника Державного управління справами з медичних питань Олександр Орда, передає прес-служба глави держави.

"Президенту України відкрито лікарняний лист у зв'язку з гострим респіраторним захворюванням, що супроводжується високою температурою", - сказав він.

Зазначимо, вчора пізно ввечері Янукович прибув до Верховної Ради України для перемовин з депутатами Партії регіонів. Пізніше він також провів нараду з лідерами опозиції.

До таких кроків Президент вдався через те, що нардепи не могли домовитися щодо закону про "амністію" всіх учасників вуличних зіткнень. Зокрема, Янукович попередив, що може підписати указ про дострокові вибори ВР, якщо ситуація не будуть вирішена.

Врешті-решт, 29 січня 2014 р. близько 22:45 народні депутати підтримали законопроект № 4021-3 "Про усунення негативних наслідків та недопущення переслідування і покарання осіб з приводу подій, які мали місце під час проведення мирних зібрань". За відповідне рішення проголосувало 232 народних депутатів при 226 мінімально необхідних.

Нагадаємо, сьогодні вранці голова Ради Володимир Рибак підписав скасування ряду законів від 16 січня, які також повинен підписати Президент. Крім того, Рибак підписав ще чотири закони, прийняті 28 січня.