ua en ru

Янукович прибув до Ради для розмови з депутатами від ПР

Президент України Віктор Янукович прибув до Верховної Ради для розмови з депутатами від Партії регіонів.

Президент України Віктор Янукович прибув до Верховної Ради для розмови з депутатами від Партії регіонів, повідомляє кореспондент РБК-Україна.

На зустрічі з депутатами фракції ПР Янукович заявив, що у влади достатньо сил контролювати ситуацію. Янукович підкреслив, що "не можна будь-радикалу давати можливість відчути безкарність... Хто хоче війни? Хто хоче продовження конфлікту?".

Засідання проходить за закритими дверима в кінозалі в стінах парламенту під сесійною залою. Журналістів не пускають на засідання, однак Президент говорив досить голосно, так що преса, працівники та помічники депутатів частково могли чути те, що відбувається.

Зазначимо, трохи пізніше Президента, в кінозал, де засідають депутати ПР прийшли лідери опозиційних фракцій Віталій Кличко ("Удар"), Арсеній Яценюк ("Батьківщина") та Олег Тягнибок (ВО "Свобода").

Нагадаємо, як заявив раніше на своїй сторінці у соцмережі Facebook народний депутат від "Батьківщини" Олександр Бригинець, Янукович прибув до ВР у зв'язку з тим, що Партія регіонів готова проголосувати за амністію учасників акцій протесту.

"Янукович особисто "пресує" депутатів ПР. Саме тому, засідання ось вже більше двох годин не може продовжитися", - написав Бригинець.

Зазначимо, глава фракції Партії регіонів Олександр Єфремов виходячи з кінозалу, який знаходиться на вул. Грушевського, 5 у підвальному приміщенні Ради, повідомив журналістам, що Президент попросив "взяти перерву", так як в парламенті немає голосів ні за один з чотирьох законопроектів про амністію.