ua en ru

Янукович створив групу з боротьби з другою хвилею фінансової кризи в Україну

На сьогоднішній день в Україні створена група з експертів, яка відстежує ситуацію на світових економічних ринках, для недопущення другої хвилі кризи в Україну. Про це заявив Президент України Віктор Янукович під час розширеного засідання уряду, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми з самого початку розуміли, що шлях, який ми обрали найскладніший в умовах світової кризи, яка ще до кінця не приборкано. Експерти говорять про те, що друга хвиля економічної кризи на порозі і це так само окрема розмова, яку я вважаю, ми будемо мати окремо. Для початку я скажу, що ми домовилися, що створюємо таку групу високого рівня фахівців, експертів, які в режимі он-лайн буде відслідковувати ситуацію на світових фінансових ринках і в цілому, що відбувається зараз у світі ", - заявив Президент.
За його словами, такі заходи необхідні для того, щоб мали можливість своєчасно відреагувати на можливе впливу світової економіки під яким знаходиться Україні як і інші країни світу. У той же час Президент відзначив, що заходи з контролю за ситуацією приймалися останні півтора року "тільки ми ніякої паніки не піднімали, і зараз не хочемо піднімати, ми нікого не будемо лякати", сказав Президент.
За словами Януковича сьогодні весь світ у такому напруженому стані.