ua en ru

Янукович візьме участь у засіданні Кабміну 2 листопада

Президент України Віктор Янукович у наступну середу, 2 листопада, візьме участь у засіданні Кабінету міністрів. Про це повідомляє видання "Дзеркало тижня. Україна".

Як повідомило джерело в уряді, в роботі секретаріату Кабінету міністрів відчувається "високий градус напруження", оскільки сьогодні стало відомо про намір Президента взяти участь у засіданні Кабміну 2 листопада. Джерело в Адміністрації Президента підтвердило, що дійсно, на майбутню середу заплановано розширене засідання Кабінету міністрів і Комітету з реформ під керівництвом Януковича. За словами джерела, розмова буде "серйозною, жорсткою і грунтовною; не виключені кадрові рішення".

За інформацією видання, в ході останнього засідання комітету з реформ голова Адміністрації Президента Сергій Льовочкін розкритикував присутніх за те, що виконавчою владою виконується не більше 30% розпоряджень Президента і реалізовується приблизно така ж частина ініціатив. При цьому Льовочкін підкреслив, що саме Янукович як глава держави повинен формувати порядок денний для країни.