ua en ru

Янукович запропонував Кличку провести дебати на загальнонаціональному телеканалі

Президент Віктор Янукович готовий провести дебати з лідером "Удару" Віталієм Кличком на одному із загальнонаціональних телеканалів.

Президент Віктор Янукович готовий провести дебати з лідером "Удару" Віталієм Кличком на одному із загальнонаціональних телеканалів. Про це РБК-Україна повідомив керівник управління прес-служби глави держави Андрій Лисенко.

"Щоб зробити ці дебати максимально доступними для широкої громадськості, а не тільки для аудиторії, яка знаходиться на Майдані Незалежності, пропонується провести їх на одному із загальнонаціональних телеканалів", - зазначив Лисенко.

При цьому він уточнив, що дебати можуть пройти на будь-якому каналі, який виступить з відповідною пропозицією, як на приватному, так і державному.

Водночас, за словами Лисенка, у Президента ще не отримали відповідь Кличка на цю пропозицію, тому ще не можна говорити про час проведення дебатів.

"Щойно буде отримана відповідь, можна буде говорити про деталі", - зазначив представник прес-служби.

Нагадаємо, 25 січня стало відомо, що Янукович має намір взяти участь у публічних дебатах з одним з опозиційних лідерів, головою фракції "Удар" Віталієм Кличком. "Для забезпечення широкого суспільного діалогу Президентом України викликаний на публічні дебати Віталій Кличко, на які той дав свою згоду", - заявляла за підсумками зустрічі з опозицією міністр юстиції Олена Лукаш.

При цьому сам Кличко на народному вічі 9 лютого запросив Президента України взяти участь у дебатах на Майдані Незалежності в Києві найближчої неділі.