ua en ru

Янукович привітав Сі Цзіньпіна з обранням на посаду генсека ЦК Компартії Китаю

Президент України Віктор Янукович привітав Сі Цзіньпіна з обранням на посаду генерального секретаря Центрального комітету Комуністичної партії Китаю. Про це повідомляє прес-служба Президента.

"В Україні вас добре знають як далекоглядного політика, досвідченого керівника і щирого друга нашої країни. Ступінь довіри, висловлений з боку однопартійців, є гідним та належним визнанням ваших заслуг перед партією, державою і народом", - йдеться у вітанні Януковича.

"Переконаний, що під вашим керівництвом Комуністична партія Китаю і надалі очолюватиме упевнений поступ КНР на шляху зміцнення національної економіки, розбудови гармонійного суспільства, здійснення масштабних соціальних реформ, а також подальшого зростання загальновизнаного авторитету Китаю на міжнародній арені", - зазначив Президент України.

Він висловив сподівання на подальший динамічний розвиток двосторонніх відносин стратегічного партнерства, виконання чинних домовленостей щодо реалізації масштабних проектів у різних сферах співробітництва, розширення гуманітарних контактів між українським та китайським народами. "Вірю, що на новій відповідальній посаді ви підтримуватимете добру традицію дружньої взаємодії і конструктивної співпраці між Китаєм і Україною", - наголосив Янукович.

Читайте також: Сі Цзіньпін обраний генсеком Комуністичної партії Китаю