ua en ru

Янукович доручив у 2013 р. збільшити пропускну здатність залізничного сполучення Чорноморська - Берегова

Президент України Віктор Янукович доручив до грудня 2013 р. збільшити пропускну здатність залізничного сполучення Чорноморська - Берегова, а також продовжити підготовчі роботи з побудови двоколійного Бескидського залізничного тунелю, що збільшить пропускну здатність залізничного коридору Київ - Львів - Чоп. Про це йдеться у національному плані дій на 2013 р. щодо впровадження програми економічних реформ на 2010-2014 рр. "Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава", затвердженому указом Президента України від 12 березня 2013 р. №128/2013.

Янукович доручив прем'єр-міністру України Миколі Азарову, Міністерству інфраструктури, Міністерству економічного розвитку і торгівлі та за згодою - "Укрзалізниці" до грудня 2013 р. збільшити пропускну здатність залізничного сполучення в напрямку морського торговельного порту "Южний" (збільшення пропускної здатності ділянки Чорноморська - Берегова).

"Підвищення пропускної здатності залізничного сполучення, забезпечення беззупинкового пропуску поїздів, модернізація транспортної інфраструктури у напрямку морського торговельного порту "Южний", - говориться у документі.

Крім того, президент доручив у 2013 р. продовжити виконання підготовчих робіт за проектом збільшення пропускної здатності залізничного коридору Київ - Львів - Чоп (спорудження Бескидського залізничного тунелю).

Читайте також: "Укрзалізниця" облаштовує будмайданчик для початку прокладання нового двоколійного Бескидського тунелю в Карпатах