ua en ru

Янукович доручив Кабміну до липня внести кандидатів у арбітри Міжнародного центру по врегулюванню інвестспорів

Президент України Віктор Янукович доручив Кабінету міністрів України забезпечити проведення конкурсу та за його результатами подати до 1 липня 2013 р. список кандидатів для призначення представниками від України до списків посередників та списків арбітрів Міжнародного центру по врегулюванню інвестиційних спорів. Про це йдеться в указі Президента №180/2013.

Крім того, Кабміну було доручено утворити у місячний строк на чолі з Міністром економічного розвитку і торгівлі України конкурсну комісію з добору кандидатів, залучивши до її складу представників Міністерства юстиції, Міністерства закордонних справ, Міністерства економічного розвитку і торгівлі, Міністерства фінансів, Вищого господарського суду, Вищого адміністративного суду, а також представників всеукраїнських громадських об'єднань, статутна діяльність яких пов'язана із захистом прав, інтересів і майна суб'єктів інвестиційної діяльності.

Янукович також доручив забезпечити розроблення та затвердити у двомісячний строк порядок проведення конкурсу з добору відповідних кандидатів.

Читайте також: Янукович ввів до складу українсько-російської міждержавної комісії Кожару, Лебедєва та Прасолова.