ua en ru

Янукович доручив ДПСУ розробити програму лібералізації податкової політики до 2014 р

Президент України Віктор Янукович доручив Державній податковій службі України (ДПСУ) розробити програму лібералізації державної податкової політики до 2014 р. Про це Президент заявив в ході засідання комітету з економічних реформ, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми працюємо над системою створення мотивації, податкових стимулів, і ця робота, по суті, буде постійною. Вдосконалення системи податків, створення стимулів буде продовжуватись... Я просив би, Олександр Вікторович (Клименко), вас разом із податковою службою, разом з економічним блоком уряду попрацювати над тим, щоб ми в 2013-2014 рр. мали таку програму по лібералізації державної податкової політики, створенню різних податкових стимулів", - заявив Янукович.

Також, за його словами, в Україні необхідно створити умови подолання кризових явищ на депресивних територіях. "Вони є в кожному регіоні, ці території. По перше, треба визначити критерії, що таке депресивна територія і, безумовно, створити мотивації для подолання тих кризових явищ, які там є", - додав Янукович.

Читайте також: Об'єднання учасників фінринку звернулись до Януковича з проханням вплинути на дії ДПСУ щодо посилення тиску на ринок