ua en ru

Янукович пообіцяв квартири українським призерам Олімпіади в Сочі

Українські спортсмени, яким вдасться вибороти медалі на XXII зимових Олімпійських іграх у Сочі, отримають квартири від Президента України Віктора Януковича (на фото).

Українські спортсмени, яким вдасться вибороти медалі на XXII зимових Олімпійських іграх у Сочі, отримають квартири від Президента України Віктора Януковича.

Українські спортсмени, яким вдасться вибороти медалі на XXII зимових Олімпійських іграх у Сочі, отримають квартири від Президента України Віктора Януковича (на фото). Про це заявив глава Адміністрації Президента України Андрій Клюєв у четвер у Києві під час церемонії урочистих проводів збірної команди України на Олімпійські ігри, передає прес-служба глави держави.

Під час церемонії Клюєв зачитав вітання Януковича українським олімпійцям.

За словами глави Адміністрації Президента, нинішня олімпійська збірна України сильна своїми лідерами у біатлоні. Клюєв особливо відзначив жіночу команду - Юлію Джиму, Валентину Семеренко, Віту Семеренко та Олену Підгрушну.

Також велику надію Україна покладає на успішний виступ талановитих спортсменів з фрістайлу - Олександра Абраменка та Анастасію Новосад, зазначив Клюєв.

Зазначимо, Україну на Олімпіаді в Сочі представлятимуть 39 спортсменів у 9 видах спорту. На підготовку українських спортсменів до змагань було витрачено 144 млн грн.

Нагадаємо, що Олімпіада в Сочі почнеться 7 лютого 2014 р.